Type Accreditatie

Selecteer het type accreditatie welke u aan wilt vragen.

Algemeen

Card image cap

Bent u leverancier, medewerker of bent u dienstverlener gedurende de Amstel Gold Race, vraag hier uw accreditatie aan. 

Pers

Card image cap

Alle pers die gedurende de Amstel Gold Race en/of Amstel Gold Race Ladies Edition aanwezig wil zijn.

  • Journalisten
  • Fotografen
  • Radio
  • Geschreven media

Gezien de situatie rondom COVID-19 en bijbehorende maatregelen van de overheid en UCI zal de organisatie een beperkt aantal accreditaties verlenen. Ook is de paddock ruimte van de teambussen niet toegankelijk voor de media en stelt de organisatie een mondkapje vereist evenals een NSP en AIPS pas. Alle maatregelen en verdere details worden uiteraard uitvoering gecommuniceerd bij de bevestiging van de accreditatie.

We verlenen maximaal 1 accreditatie per medium – met uitzondering van diverse rollen (journalist/fotograaf) binnen één medium. De organisatie beoordeelt de aanvragen voor 5 oktober en verstuurt nadien of uw aanvraag is goedgekeurd.

TV

Card image cap

TV-zenders en TV-programmamakers kunnen beperkt aanwezig zijn tijdens de Amstel Gold Race, goedkeuring vindt plaats via NOS. hiervoor kunt u contact opnemen met de NOS.

Gezien de situatie rondom COVID-19 en bijbehorende maatregelen van de overheid en UCI zal de NOS een beperkt aantal accreditaties verlenen. Ook is de paddock ruimte van de teambussen niet toegankelijk voor de media en stelt de organisatie een mondkapje vereist.

UCI/KNWU

Card image cap

Bent u als jurylid of afgevaardige van de UCI of KNWU aanwezig.

Teams - Heren

Card image cap

Afgevaardigden van de teams, maar ook de eigen social media afdelingen van een team kan via deze optie een accreditatie aanvragen.
Ieder team krijgt voor de ploegleiders en begeleiders automatisch vanuit de organisatie een vast aantal accreditaties.

Teams - Dames

Card image cap

Afgevaardigden van de teams, maar ook de eigen social media afdelingen van een team kunnen via deze optie een accreditatie aanvragen.
Ieder team krijgt voor de ploegleiders en begeleiders vanuit de organisatie automatisch een accreditatie.